NIEUWS?

 • Opening

  Opening van het Dansjaar 2013.
 • Betaling 2013

  Aangepaste betaling m.b.t. Maart - Juni 2013.
 • OPENDAG 2013

  Vrienden en familie zijn welkom om een les bij te wonen.

CIMARELLE

Dansen met plezier en passie!

Dansen om elke dag te werken aan verbetering, jezelf te blijven uitdagen, om te leren met anderen samen aan iets moois te werken, om te leren luisteren naar muziek en om beweging van het lichaam te voelen. Dat is wat bij CIMARELLE geleerd wordt!

Tijdens dansen wordt geleerd emoties te uitte of juist onder controle te houden. Dansen kan een uitlaatklep zijn. Daarnaast kan dans leerprocessen versterken en bijdragen aan een gezond lichaam.

Om de moeilijke ballettechniek onder de knie te krijgen, is doorzettingsvermogen en motivatie nodig. Door een vaste opbouw van de balletlessen, wordt geleerd discipline te hebben, wordt geleerd respect te hebben voor elkaar en dat hard werken en plezier maken samen kunnen gaan.

PROGRAMMA

  school of ballet

  De School of Ballet is in het centrum van Vaals gelegen. Een plek die makkelijk bereikbaar is voor iedereen die van dansen houdt. Een plek waar leerlingen nieuwe vrienden ontmoeten en lekker kunnen ontspannen. Een plek waar hard gewerkt wordt maar met als voornaamste doel, plezier te hebben.

  Binnen CIMARELLE zit een ervaren docententeam, waardoor een gevarieerd aanbod aan verschillende dansstijlen kan worden aangeboden.

  - Peuterballet

  - Kleuterballet

  - Klassiek-Modern Ballet

  - Kleuter Just Dance

  - Just Dance Kids

  - Just Dance Volwassenen